17 квітня 2024 р. о 11.00 у 28 аудиторії ректорського корпусу НТУ «ХПІ»,
на засіданні спеціалізованої вченої докторської ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
ДЕМИДОВОЇ АНАСТАСІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ
«НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ОЧИЩЕННЯ І ЗАХИСТУ ВІД ПСУВАННЯ РОСЛИННИХ ЖИРІВ»,
що подана на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 – технології жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Науковий консультант: доктор технічних наук, професор Гладкий Федір Федорович, Національний
технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
Опоненти:
- доктор технічних наук, професор Гринченко Ольга Олексіївна,
зав. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету
(м. Харків); / Посилання на відгук. - доктор технічних наук, професор Ткаченко Наталія Андріївна,
проф. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного
технологічного університету; / Посилання на відгук. - доктор технічних наук, професор Хомич Галина Панасівна,
зав. кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету
економіки і торгівлі / Посилання на відгук.
З дисертацією, рефератом, висновком про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів докторської
дисертації, відгуками опонентів, можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ»:
https://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/vrada/2024/02/14/demidova-a-o/
Відеозапис захисту: https://www.youtube.com/channel/UCWKz9wcFvBGgMYKtt1eeRHA/videos
Посилання на онлайн трансляцію з використанням Місrosoft Office 365:
https://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/vrada/2024/02/14/demidova-a-o/
Спеціалізована вчена докторська рада Д 64.050.05