Міжнародна діяльність

Cтуденти 3-го курсу: Токар Максим Андрійович, Осадчий Андрій Володимирович, Сальніков Антон Андрійович та Чукаєва Вероніка Василівна, які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра згідно до наказу №2388 СТ від «19» жовтня 2023р. є учасниками програми подвійного диплому DSG2 в рамках Договору про виконання та реалізацію програми бакалавра DSG-2 між Національним технічним університетом “Харківський політехнічний інститут” та Магдебурзьким університетом ім. Отто-фон-Геріке.


Професор кафедри, к.т.н., доцент Півень Олена Миколаївна вже 8 років поспіль приймає участь у Міжнародному науковому симпозіумі «METROLOGY AND METROLOGY ASSURANCE» (Болгарія, м. Созополь). Має відповідні сертифікати учасника симпозіуму та опубліковані тези доповідей.

        Деякі з тез доповідей:

  1. Piven O., Chunikhina T. (2023). Measurement uncertainty of density of anise extract as one of the components of new tincture. Uncertainty in measurement: scientific, normative, applied and methodical aspects (UM-2023): Theses of reports of XX International Scientific and Technical Seminar, Kharkov national university of radio electronics national scientific centre “Institute of metrology”, Technical university-Sofia union of the metrologists in Bulgaria, November 27-28, 2023, Р.18-19.
  2. O. Piven and T. Chunikhina, “Measurement Uncertainty Evaluation of the Aqueous Solutions of Gelatin’s Rheological Characteristics by Penetrometer, XXXII International Scientific Symposium Metrology and Metrology Assurance (MMA), 2022, pp. 1-4. Scopus, doi: 10.1109/MMA55579.2022.9992521.
  3. Piven O.M., Demydov I.M., Melnyk D.M., Minchenko O.A. Processing results of measurement when determining the rapeseed oil density, XIX International Scientific .and Technical Seminar “Uncertainty in Measurement: Scientific, Normative, Applied and Methodical Aspects”, (UM-2022), Theses of reports of XIX International Scientific and Technical Seminar, Kharkov national university of radio electronics national scientific center “Institute of metrology” Technical university-Sofia union of the metrologists in Bulgaria, December 7-8, 2022.

У 2023 році співробітниками кафедри спільно з кандидатом технічних наук (спеціальність 05.18.06 – Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів), асистентом професора в Коледжі харчових наук Університету Аль-Касім-Грін, Ірак (At Al Qasim Green University- college of food Science) Мунір Шавкат Садік Дхеяа Мунір (адреса: 8M4H+C33, 8, Al Qasim, Ірак) видано монографію:

Демидов І.М., Мольченко С.М., Демидова А.О., Шавкат С. Мунір. Одержання біопального для дизельних двигунів в Україні в сучасних умовах: монографія. Київ: Аграрна наука, 2023. 116 с. ISBN 978-966-540-581-8. https://doi.org/10.31073/978-966-540-581-8.


 Також кафедра технології жирів та продуктів бродіння веде перемовини щодо участі у програмі Erasmus+ :

З представником факультету харчових наук і технологій Університету сільськогосподарських наук і ветеринарної медицини Клуж-Напока, Румунія – Dr. Andrei Borșa, (Faculty of Food Science and Technology University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca, Romania Fulbright Alumni).

З політичним радником з інтернаціоналізації – Erasmus+ KA171 Університет Гента, Бельгія – Офіс міжнародних відносин (Policy Advisor Internationalisation – Erasmus+ KA171 Ghent University – International Relations Office). Результат перемовинвідправлені документи для оформлення спів-робітництва.