Зимові канікули 2020

Зима вже тут. І тепер вже Зимові Канікули з Політехом близько. Запрошуємо на наші майстер-класи. Як завжди – все про смачні технології.

Майстер-клас “Вегетаріанська штучна рибна ікра”

Короткий опис: Як Хімія та Харчові технології роблять світ добрішими Дата та час: 8.01.2020  13:00–15:00. Місце: НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння. Освітній проект: «Світ харчових продуктів» Формат заходу: Інтерактивний майстер-клас. Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія. Біологія. Вік аудиторії: Від 10 до 17- ти років Тривалість: 2 години.

0 comments

Майстер-клас: «Марципан. Солодка казка»

Погляд на легендарні смаколики з точки зору мистецтва, хімії та технології! Готуємо марципан разом, дізнаємось нове та цікаве, ділимось досвідом, спілкуємось і досліджуємо, розвиваємо фантазію. Дата та час: П’ятниця 10.01.2020. 14:00–16:00 Місце: НТУ «ХПІ». Електрокорпус, Арсенал Ідей. Освітній проект: «Світ харчових продуктів» Формат заходу: Інтерактивний майстер-клас. Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія. Біологія. Вік аудиторії:

0 comments

Майстер-клас “Технологія халви”

Цікаве про виробництво халви Дата та час: 11.01.2020  12:00–14:00. Місце: НТУ «ХПІ». Технічний корпус, 2-й поверх. Кафедра технології жирів та продуктів бродіння. Освітній проект: «Світ харчових продуктів» Формат заходу: Інтерактивний майстер-клас. Шкільні предмети яким відповідає захід: Хімія. Біологія. Вік аудиторії: Від 10 до 17- ти років Тривалість: 2 години. (12:00–14:00) Організатор (кафедра): Технології жирів та

0 comments