Вітаємо ювілярів!

В 2017 році свої 70-річні ювілеї відзначили доцент кафедри менеджменту та оподаткування Любов Петрівна Скотнікова та професор кафедри Володимир Анатолійович Соколенко.

За свою тривалу кар’єру в Харківському Політеху Любов Петрівна Скотнікова працювала економістом, молодшим науковим співробітником, асистентом, доцентом. З 1989 року вона кандидат економічних наук. На кафедрі менеджменту та оподаткування — з 1994 року. За цей час вона викладала такі курси як економіка підприємства, організація машинобудівної промисловості, статистика, бухгалтерський облік на підприємстві, фінанси підприємств. Зараз навчає студентів менеджменту, бухгалтерському обліку та аудиту, аналізу господарської діяльності. Любов Петрівна цікавиться не лише економічною наукою, але й захоплюється живописом і малюнком, полюбляє класичну літературу.

Володимир Анатолійович Соколенко пройшов шлях від слюсаря-складальника до головного інженера промислового підприємства, був аудитором та директором декількох фірм. У 1998 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Оцінні аспекти залучення вітчизняних і зарубіжних інвестицій в економіку України» і розпочав роботу на кафедрі менеджменту ХПІ. Очолював кафедру з 2006 по 2013 рік. На сьогоднішній день продовжує активну працю на посаді професора, викладає такі дисципліни, як підприємницька діяльність, методи прийняття управлінських рішень, податкова система, податкова політика.
Любов Петрівна та Володимир Анатолійович є взірцями для викладачів кафедри, аспірантів, студентів. Вони є мудрими наставниками та своїм прикладом завжди спрямовують молоде покоління на досягнення поставлених цілей.
Колектив кафедри вітає ювілярів і бажає міцного здоров’я, родинного затишку, радісних подій, творчої наснаги та нових наукових відкриттів!