Презентація програм стажувань компанії CRH Ukraine

15 травня 2017 року о 12:35 на кафедрі менеджменту та оподаткування (ауд. 404, корпус У5) відбудеться презентація програм стажувань від компанії CRH Ukraine.

Компанія  СRH приділяє велику увагу розвитку та підтримці студентів та молодих спеціалістів. З цією метою у 2015 році в  СіАрЕйч Україна  було запроваджено програму стажування для випускників та студентів ВНЗ.

“Програма створена для того, щоб мотивувати випускників почати кар’єру в нашій Компанії разом  з нашою професійною командою для  постійного поліпшенні бізнес-процесів”.

Баррі Леонард, Керуючий директор CRH Україна.

За 2 роки існування програми у ній взяло участь 16 стажерів за спеціальностями: інженери-технологи, інженери-механіки, інженери-електрики, гірничі інженери, маркшейдери, економісти. Їх було відібрано серед кращих випускників 13 різних ВНЗ  України з  Києва, Львова, Кам’янця-Подільського, Житомира, Харкова,  Дніпра.

Стажування є оплачуваним, триває один рік і проводиться на базі одного з найсучасніших у Європі заводів з виробництва цементу –  ПАТ «Подільський цемент» (м. Кам’янець-Подільський). За цей період учасники програми знайомляться з усіма бізнес-процесами, співпрацюючи з європейською командою спеціалістів в рамках реального виробничого процесу.

Онлайн-заявка за адресою: http://crhukraine.com/career/students_and_graduates/form

Program