Вперше в Харкові! Цикл онлайн-лекцій Ріка Расмуссена з підприємництва

9 і 16 листопада 2021 року гостьовий лектор Рік Расмуссен (Rick Rasmussen) із Каліфорнійського університету Берклі (США) прочитає лекції з підприємництва нашим студентам. Захід відбудеться в рамках традиційних лекцій викладачів провідних іноземних вишів та практикуючих експертів на кафедрі менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ».

Тема першої лекції – «Introduction to Entrepreneurial Frameworks». Слухачі дізнаються про використання на практиці кращих сучасних підходів до розвитку споживача (Customer Development) і так званого «дисциплінованого підприємництва» (Disciplined Entrepreneurship), а також про історію виникнення цих підходів. Мова лекції — англійська.

Рік Расмуссен є експертом з інновацій, інвестицій, менеджменту та підприємництва, ментором Європейської академії інновацій (European Innovation Academy), еō Business Incubators, читає курси з підприємництва у провідних навчальних закладах світу як гостьовий лектор, консультує уряди, представників венчурного капіталу, стартапи та великі бізнес-організації щодо економічного розвитку, комерціалізації проєктів, залучення інвестицій та впровадження інновацій. Він є співзасновником трьох компаній, які починали з нульовим прибутком, отримали інвестиції, увійшли Fortune 500 і були продані за 12 мільярдів доларів.

Організатором заходу є кафедра менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» за підтримки ректора університету Євгена Сокола та проректора з міжнародних зв’язків Геннадія Хрипунова.

Дата і час проведення

1-а лекція: 9 листопада о 16:00

2-а лекція: 16 листопада о 15:30 (детальніше в окремому анонсі: https://web.kpi.kharkov.ua/mto/2021/11/14/rick_rasmussen_lecture_2/)

До участі запрошуються студенти, викладачі та представники бізнесу!

Місце: онлайн (у Zoom) за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/8499335318?pwd=QXVpS3pVajZUSC96NGZFY3ZjSUtIdz09