Друга онлайн-лекція Ріка Расмуссена про дослідження ринку!

З радістю нагадуємо, що 16 листопада 2021 року о 15:30 відбудеться друга онлайн-лекція Ріка Расмуссена (Rick Rasmussen) із Каліфорнійського університету Берклі (США)!

Цього разу тема лекції – «Building Something Customers Want, a.k.a. Finding Problem-Solution Fit». Пан Расмуссен розповість про первинні та вторинні маркетингові дослідження, які необхідні для перевірки бізнес-ідеї в умовах ринку.

Слухачі зможуть поставити лектору запитання та навіть коротко обговорити свої бізнес-ідеї в рамках заходу.

Мова лекції — англійська.

Організатором заходу є кафедра менеджменту та оподаткування НТУ «ХПІ» за підтримки ректора університету Євгена Сокола та проректора з міжнародних зв’язків Геннадія Хрипунова.

Рік Расмуссен є експертом з інновацій, інвестицій, менеджменту та підприємництва, ментором Європейської академії інновацій (European Innovation Academy), еō Business Incubators, читає курси з підприємництва у провідних навчальних закладах світу як гостьовий лектор, консультує уряди, представників венчурного капіталу, стартапи та великі бізнес-організації щодо економічного розвитку, комерціалізації проєктів, залучення інвестицій та впровадження інновацій. Він є співзасновником трьох компаній, які починали з нульовим прибутком, отримали інвестиції, увійшли Fortune 500 і були продані за 12 мільярдів доларів.

 

Дата і час проведення: 16 листопада, 15:30 – 17:00

Місце: онлайнZoom) за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/8499335318?pwd=QXVpS3pVajZUSC96NGZFY3ZjSUtIdz09

Meeting ID: 849 933 5318

Passcode: 4XQbAg