Результати співпраці кафедри в рамках Dukenet Network за 2022/2023 навчальний рік

Викладачі кафедри менеджменту протягом 2022/2023 н.р. були запрошені до пілотної участі в міжнародній спілці університетів Dukenet Network, що об’єднує приватні та державні установи країн Євросоюзу для спільної співпраці та розробки проєктів у сфері менеджменту, міжнародного бізнесу та маркетингу.

Впродовж року викладачі та студенти кафедри долучилися до проєкту COIL (абр. від Collaborative Online International Learning), піонерської методології інтерактивного навчання, яка в останні роки все частіше поширюється серед університетів світу, що найбільш активні в міжнародній діяльності.

Студенти груп БЕМ-М722е, БЕМ-М622е, БЕМ-520ае, БЕМ-521ае та БЕМ-621ае разом із студентами Університету Сан-Пабло (University of San Pablo, Іспанія) взяли участь у такому проєкті в межах курсів «Основи бізнес-аналізу» та «Бізнес-діагностика». Студенти вчилися аналізувати фінансову звітність, обмінювалися презентаціями та відео про обрані вітчизняні компанії, складали тести для взаємооцінювання, спілкувалися та ділилися враженнями. Керівники – зав. кафедрою доц. Олена Прохоренко. та ст. викл. Марія Фощій.

Доц. Олена Чайкова взяла участь як запрошений викладач у міжнародній студентській маркетинговій грі Markstrat 2023 та конференції, присвяченій 25-річчю спілки Dukenet Network. Також викладачі проф. Тарас Данько, проф. Наталія Краснокутська, доц. Наталія Ширяєва, доц. Ірина Сітак взяли участь в декількох конференціях мережі протягом року.

Продовженням роботи з мережею Dukenet Network є наступний етап співробітництва кафедри менеджменту НТУ «ХПІ», запланований на наступний 2023/2024 рік. Ми отримали повноправне членство з усіма можливостями учасника Dukenet Network щодо залучення студентів, професорсько-викладацького складу до міжнародних проєктів та співпраці.

Очікуємо плідної кооперації та нових досягнень з мережею Dukenet Network!