Підсумки літньої школи: погляд з Німеччини

Не тільки наші студенти отримали позитивні враження від літньої школи «Building Sustainable Economies after the Crisis», але й наші німецькі колеги з Райн-Ваальського університету прикладних наук відзначили успіх цього спільного проєкту двох університетів:

Літня школа мала неабиякий успіх, а її учасники змогли скористатися знаннями та досвідом авторитетних викладачів. Студенти брали активну участь у дискусіях, воркшопах та створенні інноваційних рішень для боротьби з реальними проблемами. Практична спрямованість програми сприяла змістовному обміну ідеями та унікальному навчальному досвіду.

– зазначено у прес-релізі Райн-Ваальського університету прикладних наук.

Більше деталей, вражень та підсумків проєкту від наших партнерів можна прочитати за посиланням.

Підсумовуючи, можна сказати, що досвід цієї літньої школи є свідченням можливостей, які виникають, коли академічна наука виходить за межі географічних кордонів. Він демонструє відданість як студентів, так і викладачів вирішенню реальних проблем і налагодженню конструктивних зв’язків.

Ми, безперечно, погоджуємося з такими висновками, щиро вдячні та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках реалізації підписаного Меморандуму!