Студентів кафедри менеджменту навчили створювати бізнес-моделі для стартапів

В рамках навчально-ігрового проєкту «Введення в стратап рух» від  Стартап центру SPARK  27 жовтня під керівництвом професора Наталії Шматько та доцента Юлії Татаринцевої відбулося найкрутіше ігрове заняття для студентів кафедри менеджменту!

Студенти з груп BEM-523, BEM-723, BEM-2223, BEM-720а,б взяли участь у захоплюючому проєкті, їх завданням було створити бізнес-моделі для майбутніх стартапів. Вони об’єдналися в команди та розробили проєкти, які мають шанс стати наступними глобальними успішними стартапами!

Що робило це заняття особливим? Інтерактивна дошка, яка дозволила студентам взаємодіяти зі своїми ідеями, роблячи навчання набагато цікавішим та ефективнішим.

І ось головний кульмінаційний момент: всі студенти, що були присутні на занятті виступали в ролі інвесторів! Вони визначали, які команди отримають фінансову підтримку, голосуючи своїми “грошима” за найкращі ідеї.

Це було дійсно захоплюючим і навчальним днем, який показав, що у наших студентів є неймовірний потенціал для створення інноваційних стартапів!