Враження студентів від літньої школи «Building sustainable economies after the crisis»

Ось і завершилась програма літньої школи «Building sustainable economies after the crisis»!
Ми пишаємось нашими студентами, які успішно представили проєкти своїх  рішень щодо викликів. Ми очікуємо, що студентські ідеї набудуть подальшої розробки не тільки в дипломних роботах студентів, але й вийдуть в якості стартапів в бізнес-середовище.
Та сьогодні ми хотіли б поділитись враженнями наших студентів від навчання в школі.
Катерина Марченко:
Ця поїздка дозволила нам не лише здобути нові навички, але й поглибити розуміння бізнес-процесів у портовому секторі та важливості освітнього процесу для відродження України. Ми мали можливість спілкуватися з неймовірними людьми, що змінило наш погляд на сталий розвиток в Україні. Щодо дівчат, які взяли участь у проєкті, можу сказати, що DAAD Project змінив наш спосіб мислення, і теми сталості в Україні залишаться з нами надовго, допомагаючи нам у майбутніх проєктах та у будівництві більш екологічної економіки. Велике дякую організаторам та викладачам Summer School за цю неймовірну можливість бути частиною напрямку по відновленню нашої країни.
Анастасія Акіменко:
Це був дуже корисний та цікавий досвід! Особисто для мене тема виявилася актуальною та сам формат школи забезпечив мотивуючу та надихаючу атмосферу. Я дізналася багато нового та отримала безмежне бажання рухатися далі у розвитку задля нашого майбутнього життя. Неймовірно вдячна усім причетним за організацію та за можливість розвиватися у професійному напрямку!
Аліса Паламарчук:
Я вперше перетинала кордон і брала участь у подібній навчальній програмі офлайн. Дуже сподобалися університет та робота у командах, а також вивчення менталітету іншої країни.

Вероніка Крайня:
Мені дуже сподобалися як були проведені лекції та воркшопи, бо викладачі були надзвичайно компетентні та віддані своїй справі. Їхні виступи були дійсно захоплюючими, і я дуже рада, що багато людей хочуть допомогти нашій Україні розквітнути після війни 🌸🇺🇦 Також це звісно практика англійської. Я зустріла велику кількість чудових людей, з якими я мала змогу розмовляти лише англійською, і це дійсно покращило мої навички спілкування. Щиро дякую Вам за цю можливість! 💖
Софія Чигринова:
Я дуже вдячна всім організаторам за таку можливість. Як студентка першого курсу, я дуже хотіла відчути атмосферу університету, спілкування з студентами та викладачами. Літня школа надала мені таку можливість! Я отримала корисні знання та досвід, навчилася проявляти себе, бути впевненою та вирішувати проблеми. Я з задоволенням відвідувала літню школу та отримала приємні спогади на все життя !)