Відкрита лекція Яна Янсена “Supply Chain Finance Perspectives”

19 березня о 14:00 запрошуємо всіх охочих долучитися до відкритої онлайн-лекції Яна Янсена “Supply Chain Finance Perspectives”. Захід проходитиме англійською мовою.

На лекції буде представлено концепцію фінансів ланцюгів поставок (Supply Chain Finance,SCF) та її чотири складові частини: управління ланцюгами поставок, фінанси, ІТ та ERP, а також інструментарій SCF. Після представлення цих структурних блоків, кожен з них буде детально розглянутий. Також будуть розглянуті найсучасніші питання управління ланцюгами поставок та фінансів, які допоможуть подолати розрив теорії з реальним міжнародним бізнесом, що характеризується нестабільністю, невизначеністю, складністю та неоднозначністю. Зокрема йтиметься про  питання, як ліквідність у ланцюгу поставок (фінансування на глибокому рівні), управління всіма видами ризиків у ланцюгу поставок (стійкі ланцюги поставок), а також сталість/циклічність у ланцюгу поставок та його фінансуванні.

Довідка: Ян Янсен є почесним старшим викладачем Hogeschool Arnhem Nijmegen (Університет прикладних наук HAN, Нідерланди). Його праці присвячені фінансам ланцюгів постачання, справжньому калькулюванню собівартості (true costing) та дидактиці економіки. Понад 35 років працював старшим викладачем та науковим співробітником у вищих навчальних закладах. Має ступінь викладача першого рівня з економіки (державні іспити MO KX (1977) та MQ (1978)).

Час: 19 березня 2024 року, 14:00 (за Києвом)

Місце: онлайн у Microsoft Teams за посиланням