Студенти кафедри менеджменту ХПІ зможуть взяти участь в україно-німецькій програмі подвійного диплому!

Гарні новини для майбутніх студентів! Освітню програму «Міжнародний бізнес» спеціальності 073 Менеджмент вперше включено до переліку, що бере участь в програмі DSG:2!

Запрошуємо взяти участь в україно-німецькій програмі подвійного диплому DSG2 між Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» та Магдебурзьким університетом імені Отто-фон-Геріке, м.Магдебург, Німеччина

  • Після вступу на ОП «Міжнародний бізнес» на денне (дистанційне) навчання студенти тепер можуть за бажанням взяти участь в програмі DSG2. Після закінчення першого курсу учасники програми DSG2 будуть зараховані на перший курс до німецького університету та розпочинають своє навчання у Німеччині як повноцінні німецькі студенти.
  • Програмою передбачено переїзд до Магдебургу та проживання у гуртожитку.
  • Студент програми DSG2 навчається за узгодженим між двома університетами навчальним планом. В OVGU навчання відбувається німецькою мовою.

Детальніше на сайті НТУ «ХПІ»

Інформація на сайті Магдебурзького університету

Інформація на сайті Магдебурзького університету українською

Інформація про студентів 2022 року зарахування, які розпочали навчання в OVGU у жовтні 2023 року на сайтах університетів: НТУ «ХПІ», OVGU

Координує програму подвійного диплому DSG2 німецький освітній центр в НТУ «ХПІ». Для того, щоб мати завжди актуальну інформацію про програму, підписуйтесь на соціальні мережі центру: Instagram, Facebook.

Запитання щодо вступу можна поставити в чаті про вступ