Розширюємо співпрацю зі Стамбульським технічним університетом в сфері управлінської освіти

Представниці кафедри менеджменту НТУ «ХПІ» відвідали Стамбульський технічний університет (Istanbul Technical University, ITU) у складі делегації ННІ ЕММБ.
Серед учасниць візиту – зав. каф. менеджменту Олена Прохоренко, проф. Наталія Шматько, доц. Наталія Ширяєва, доц. Ірина Чекмасова, ст. викл. Марія Фощій, доц. каф. загальної економічної теорії Наталія Волоснікова та доц. кафедри обліку та фінансів Юлія Татаринцева. Вони провели гостьові лекції у рамках міжуніверситетської угоди, поспілкувались зі студентами, деканом проф. Емре Чевікджаном (Prof. Dr. Emre Çevikcan) та заступником декана Сінаном Ертемелем Asst. Prof. Dr. Sinan Ertemel) факультету менеджменту.
Ініціатор візиту – кафедра Менеджменту та інжинірингу ITU та її завідувачка проф. Хатідже Джамгоз Акдаг (Prof. Hatice Camgöz Akdağ).
Викладачі нашої кафедри з радістю відвідали великий і прекрасний Стамбульський технічний університет, що має давню історію, яка триває на 100 років більше за історію харківського Політеху. Співпраця між ITU та ХПІ налагоджена вже досить давно, але ми вперше співпрацюємо в області Менеджменту та адміністрування. За результатами візиту готується угода з Еразмус-офісом університету, і маємо сподівання, що наші студенти відвідають Стамбульський технічний університет в рамках цієї програми, а турецькі студенти відвідають наш Політех.
Віримо у Перемогу і дякуємо за співпрацю!