Новини літньої школи “Building sustainable economies after the crisis”. Частина 2.

Продовжуємо звітувати про спільне навчання в літній школі “Building sustainable economies after the crisis” в Райн-Ваальському університеті прикладних наук (Німеччина). Наші студенти разом з викладачами кафедри (Наталею Ширяєвою, Іриною Сітак, Наталією Шматько, Оленою Чайковою та Марією Фощій) мали можливість на власні очі побачити сучасний, інноваційний, екологічно-свідомий та стійкий підхід до логістичних процесів. Учасники відвідали розподільний центр, де побачили розвантаження, сортування та зберігання різних видів вантажу, а також дізналися про повний процес транспортування.
Після цього було презентовано саму логістичну компанію DeltaPort. СЕО (управляючий директор) Andreas Stolte також розповів про подальші проєкти компанії та відповів на численні запитання студентів.
Дуже насичений день завершився воркшопом професорів Райн-Ваальського університету Dr. Klaus Krumme та Dr. Jan-Hendrik Kamlage щодо розробки концепції інноваційного кампусу в регіоні. І знову воркшоп вийшов захопливим і продуктивним!
Далі буде…