Елементи дуального навчання

Дуальна освіта є поєднанням теоретичної підготовки (заклади вищої освіти) та практичної підготовки (безпосередньо на підприємствах). Тобто практичні заняття відбуваються на підприємствах. Мета дуальної освіти – одержання навичок, вмінь та знань, характерних для досвідченого спеціаліста вже на стадії навчання у вузі.

Особливо важливо впровадження дуальної освіти для технічних спеціальностей внаслідок необхідності адаптації до майбутніх робочих завдань, знайомство студентів з особливостями роботи по спеціальності та усвідомлений вибір майбутнього місця праці.

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння володіє розгалуженою базою практик. Зацікавленість у молодих спеціалістах в харчовій промисловості України та світу сьогодні висока. Тому ми вважаємо, що запровадження дуальної освіти позитивно вплине на рівень навчання наших студентів та гарантовано забезпечить їх робочими місцями.

Договори з підприємствами

 

Студенти кафедри продовжують практикуватися у дуальному навчанні

0 comments

Дуальне навчання в Академії пивоваріння AB InBev Efes

Студентка 4 курсу кафедри технології жирів та продуктів бродіння Діана Калініченко з відзнакою завершила курс навчання в Академії пивоваріння AB InBev Efes Її враження від проходження курсу:   Це був інтенсивний курс строком на один місяць, який подарував мені фундаментальні знання в області технологій пивоваріння, вміння працювати у команді, а також можливість познайомитися з новими

0 comments

Дуальне навчання наших студентів

03.03 та 18.03.21 р. для студентів  гр. ХТ- 518б та ХТ-М520б у супроводі викладачів кафедри проф. Півень О.М., доц. Березки Т.О., доц. Арутюнян Т.В. на підприємстві  ТОВ «ФАКТ 2019» (сім’я пивоварень AltBier)  майстер пивоваріння – головний технолог Волинська Тетяна Валеріївна провела практичні заняття.    Студенти ознайомились з обладнанням цехів, технологічним процесом, документацією на сировину. Головной

0 comments

Дуальне навчання

Студенти кафедри продовжують практикуватися у дуальному навчанні.

0 comments

Відкрита лекція “Основи миловаріння” від професора Чумак О.П.

0 comments