Дуальна освіта є поєднанням теоретичної підготовки (заклади вищої освіти) та практичної підготовки (безпосередньо на підприємствах). Тобто практичні заняття відбуваються на підприємствах. Мета дуальної освіти – одержання навичок, вмінь та знань, характерних для досвідченого спеціаліста вже на стадії навчання у вузі.
Особливо важливо впровадження дуальної освіти для технічних спеціальностей внаслідок необхідності адаптації до майбутніх робочих завдань, знайомство студентів з особливостями роботи по спеціальності та усвідомлений вибір майбутнього місця праці.
Кафедра технології жирів та продуктів бродіння володіє розгалуженою базою практик. Зацікавленість у молодих спеціалістах в харчовій промисловості України та світу сьогодні висока. Тому ми вважаємо, що запровадження дуальної освіти позитивно вплине на рівень навчання наших студентів та гарантовано забезпечить їх робочими місцями.
Дуальне навчання в Академії пивоваріння AB InBev Efes
Студентка 4 курсу кафедри технології жирів та продуктів бродіння Діана Калініченко з відзнакою завершила курс навчання в Академії пивоваріння AB InBev Efes Її враження від проходження курсу: Це був інтенсивний курс строком на один місяць, який подарував мені фундаментальні знання в області технологій пивоваріння, вміння працювати у команді, а також можливість познайомитися з новими
Дуальне навчання наших студентів
03.03 та 18.03.21 р. для студентів гр. ХТ- 518б та ХТ-М520б у супроводі викладачів кафедри проф. Півень О.М., доц. Березки Т.О., доц. Арутюнян Т.В. на підприємстві ТОВ «ФАКТ 2019» (сім’я пивоварень AltBier) майстер пивоваріння – головний технолог Волинська Тетяна Валеріївна провела практичні заняття. Студенти ознайомились з обладнанням цехів, технологічним процесом, документацією на сировину. Головной