Шановні студенти-бакалаври!
По кафедрі технології жирів та продуктів бродіння на 2020/2021 навчальний рік є вільні бюджетні місця та великий ліцензійний обсяг для вступу на 5-ий курс магістратури за спеціальністю 181 «Харчові технології» – освітня програма «Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства». За цією освітньою програмою здійснюється підготовка фахівців за спеціалізаціями «Технології жирів, жирозамінників та ефірних масел» та «Технології продуктів бродіння і виноробства».
Випускники нашої кафедри працюють на провідних підприємствах олійно-жирового комплексу України, на пивоварних заводах і малих пивоварнях, спиртових, лікеро-горілчаних, виноробних заводах, кондитерських фабриках, молокозаводах та інших підприємствах харчової промисловості.
Запрошуємо усіх бажаючих студентів-бакалаврів отримати перспективну спеціальність, що користується великим попитом не тільки на українському, а й міжнародному ринках праці.
З повагою,
Колектив професорсько-викладацького складу кафедри технології жирів
та продуктів бродіння.