Студенти кафедри менеджменту та оподаткуванняШановні абітурієнти!

Ви робите один із найважливіших виборів Вашого життя – вибір професії, від якої, більшою мірою, буде залежати Ваше майбутнє. При цьому необхідно враховувати не тільки свої бажання, але і поточну ситуацію на ринку праці, затребуваність професії у сучасному житті.

Менеджмент – це той напрям діяльності, який є та буде користуватися попитом завжди, бо фахівці в цій сфері потрібні на будь-якому підприємстві або в організації.

 

У нас є навчання англійською мовою!
Важливо, що на менеджерських освітніх програмах в НТУ «ХПІ» вступники після зарахування мають змогу обрати англомовний курс навчання, де більшість предметів викладається повністю англійською мовою.

Англомовні програми з менеджменту організацій і адміністрування, міжнародного бізнесу та бізнес-адміністрування — це прекрасний варіант вивчення англійської мови в умовах повного занурення без додаткових витрат на курси! Навіть якщо зараз Ваше знання мови лише на рівні шкільної програми.

У 2024 році бакалаврські освітні програми  «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Бізнес-адміністрування» отримали акредитацію міжнародною акредитаційною комісією ZEvA (Центральне агентство з оцінювання та акредитації, Німеччина), яка підтвердила повну відповідність якості, змісту, методів і технологій навчання міжнародним стандартам якості вищої освіти. Отримані сертифікати про акредитацію підтверджені Національною агенцією забезпечення якості освіти (НАЗЯВО) України (протокол №9 (59) від 16.04.2024).

Також це підвищує Ваші шанси на участь у міжнародних програмах.
Про інші переваги навчання на нашій кафедрі читайте за посиланням.

Освітні програми та конкурсні пропозиції кафедри

Наша кафедра готує фахівців за наступними освітніми програмами (спеціалізаціями):

Менеджмент організацій та адміністрування

Мова навчання:  англійська або українська

Підготовка за освітньою програмою «Менеджмент організацій і адміністрування» (спеціальність 073 «Менеджмент») здійснюється на бакалаврському та магістерському рівнях.

Детальніше →

 

Довідки щодо вступу (Telegram, Viber):

+38(098)591-93-03
+38(050)016-78-02 

Бізнес-адміністрування

Мова навчання:  англійська

Підготовка за освітньою програмою «Бізнес-адміністрування (англійською мовою навчання)» (спеціальність 073 «Менеджмент») здійснюється на бакалаврському та магістерському рівнях.

Детальніше →

 

Довідки щодо вступу (Telegram, Viber):

+38(098)591-93-03
+38(067)739-48-69 

Міжнародний бізнес

Мова навчання:  англійська або українська

Підготовка за освітньою програмою «Міжнародний бізнес» (спеціальність 073 «Менеджмент») здійснюється на бакалаврському та магістерському рівнях.

Детальніше →

 

Довідки щодо вступу (Telegram, Viber):

+38(098)591-93-03
+38(050)303-27-28 

Проєктний менеджмент NEW

Мова навчання:  українська

Підготовка за освітньою програмою «Проєктний менеджмент» (спеціальність 073 «Менеджмент») здійснюється на бакалаврському рівні.

Детальніше →

 

Довідки щодо вступу (Telegram, Viber):

+38(096)898-85-96 

+38(067)739-48-69 

Умови вступу на освітні програми кафедри менеджменту НТУ «ХПІ»

Бакалавський рівень, на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО)*

Вступ на бюджет за показниками: НМТ та/або ЗНО (широкий конкурс) або Співбесіда (тільки для спеціальних умов вступу, в т.ч. за квотою-1 та квотою-2)
Вступ на контракт за показниками: НМТ та/або ЗНО (широкий конкурс) або Співбесіда (тільки для спеціальних умов вступу)

 

Магістерський рівень*

Вступ як на бюджет, так і на контракт за показниками: ЄВІ та ЄФВВ або Співбесіда та Фаховий іспит (тільки для спеціальних умов вступу)

* В інформації можливі зміни.

Важливо!

У зв’язку з впровадженням воєнного стану в Україні, у 2022 році було змінено умови вступу до закладів вищої освіти. Зокрема, впроваджено національний мультипредметний тест (НМТ) – форму вступного випробування, яка передбачає оцінювання результатів навчання з української мови, математики та історії України, яке здійснюється Українським центром оцінювання якості освіти відповідно до законодавства. У випадку вступу за спеціальними умовами замінюється на індивідуальну усну співбесіду з відповідних предметів за програмою ЗНО.

 

Основні етапи вступної кампанії 2024

Вступ на бакалавський рівень на основі повної середньої освіти (11 класів)

Основна сесія НМТ – з 14 травня до 25 червня, додаткова сесія НМТ – з 11 до 19 липня.

Реєстрація електронних кабінетів – з 1 липня.

Подання заяв на проходження співбесіди та творчий конкурс: з 3 липня до 18.00 10 липня (бюджет+контракт), з 3 липня до 18.00 25 липня (тільки контракт).

Проведення співбесід та творчих конкурсів – з 08 до 19 липня (бюджет+контракт), з 08 до 31 липня (тільки контракт) (участь в співбесідах та творчих конкурсах потребує попередньої реєстрації в ЗВО).

Подання заяв для вступу – з 19 липня до:

▪ 31 липня – для осіб, які вступають на основі НМТ, співбесід та творчих конкурсів, які складатимуться з 08 по 19 липня (бюджет);
▪ 31 липня – для осіб, які вступають за результатами НМТ, а також творчих конкурсів, які були складені з 08 до 31 липня (контракт).

Оприлюднення рейтингових списків на бюджет – не пізніше 05 серпня.

Підтвердження бажання навчатись на бюджеті –до 18:00, 08 серпня.

Зарахування:
▪ бюджет – 10 серпня.
▪ контракт –не пізніше 30 серпня.

Переведення на вакантні місця – до 17 серпня

 

Вступ на магістерський рівень

Реєстрація для складання ЄВІ, ЄФВВ – з 07 травня до 18:00 29 травня.

Основна сесія ЄВІ, ЄФВВ – з 24 червня до 15 липня, додаткова – з 31 липня до 14 серпня.

Подання заяв на проходження співбесіди та творчий конкурс – з 01 липня до 18:00 27 липня.

Реєстрація електронних кабінетів – з 01 липня.

Подання заяв та документів – з 01 серпня до 22 серпня.

Вступні випробування:
▪ фахові іспити – з 17 липня до 28 липня.
▪ співбесіди з іноземної мови (для спеціальних умов вступу та другої вищої освіти) – з 17 до 28 липня.
▪ фаховий іспит для осіб, які беруть участь у конкурсному відборі виключно на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб – з 01 серпня до 18:00 16 серпня.

Оприлюднення рейтингових списків на бюджет – не пізніше 24 серпня.

Підтвердження бажання навчатись на бюджеті – до 18:00 26 серпня.

Зарахування:
▪ бюджет – 27 серпня
▪ контракт – 19 вересня

Переведення на вакантні місця – до 31 серпня.

 

Детальніше про строки, спеціальні умови вступу, пільгові категорії вступників, квоти та інші деталі вступної кампанії 2024 читайте в офіційних Правилах прийому до НТУ «ХПІ». Додаткова корисна інформація про вступ до НТУ «ХПІ» зібрана тут.

 

Презентація освітніх програм кафедри менеджменту

 

 


Новини кафедри

Завідувачка кафедри менеджменту відвідала Вроцлав у рамках проєкту INTERACT від EU GREEN

Відбувся другий раунд Staff week проєкту INTERACT від EU GREEN – транснаціонального альянсу дев’яти європейських університетів, спрямованого на сталий розвиток суспільства, науки та освіти. До проєкту долучились 10 українських вишів, … Read More

0 comments

Запрошуємо на лекцію німецького професора про корпоративну соціальну відповідальність

Шановні студенти! Запрошуємо на гостьову лекцію німецького професора Wögen Tadsen на тему “Introduction to Corporate Social Responsibility” в рамках спільного DAAD проєкту Rhine-Waal University of Applied Sciences, Німеччина, та НТУ … Read More

0 comments

Можливість для студентів відвідати офіс ВАТ Україна та працевлаштуватись

Міжнародна компанія ВАТ Україна запрошує студентів відкрити свій кар’єрний потенціал з CareerBAT Quest! Компанія організовує екскурсію своїм офісом для студентів 3-6 курсів економічних, інженерних, фінансових напрямках підготовки, які хочуть отримати … Read More

0 comments

Тренінг з підготовки до ЄФВВ з Управління та адміністрування

Шановні наші майбутні магістри! Раді запросити вас на Тренінг з підготовки до ЄФВВ з УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ (для вступників на спеціальності: 073 Менеджмент; 075 Маркетинг; 076 Підприємництво та торгівля). Так … Read More

0 comments

Відкриття нових горизонтів: представниця кафедри менеджменту на конференції TECIS2024 в Ірландії

Наприкінці травня доцентка кафедри менеджменту НТУ «ХПІ» Наталя Ширяєва мала унікальну можливість представити дослідження на конференції TECIS2024 в Вотерфорді, Ірландія. У доповіді було зосереджено увагу на різних аспектах участі жінок … Read More

0 comments

Кафедра менеджменту популяризує бізнес-освіту в ІТ середовищі!

23 травня 2024 року кафедра менеджменту НТУ «ХПІ» взяла участь у чудовому заході «Non-Tech в ІТ: отримай нетехнічну спеціальність в ІТ» організованій ГО «Харківський ІТ-кластер» за участю представників 6 вишів … Read More

0 comments