Наукова робота студентів кафедри

Студент кафедри ПІІТУ взяв участь у Міжнародній науково-технічній конференції «Контроль і управління в складних системах».

Навчання в магістратурі кафедри ПІІТУ – це не тільки лекції, лабораторні та практичні, але і наукова робота, проведення досліджень на актуальну тематику. Результати таких досліджень відображаються в наукових публікаціях.

Наші студенти беруть активну участь в різних наукових заходах. Так, студент групи КН-М419 Микита Бронніков представив результати своїх досліджень «Information technology diagnostic system for determining the economic state of the company» на ХV Міжнародній конференції «Контроль і управління в складних системах (КУСС-2020)». https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-ininv/mccs2020/index

Публікація була підготовлена ​​спільно з науковим керівником Микити – д.т.н. Валентиною Володимирівною Москаленко. Учасники конференції проявили інтерес до роботи магістранта, в ході обговорення доповіді були задані питання, які дозволили глибше розглянути порушену в доповіді тему.

Побажаємо Микиті подальших успіхів у науковій роботі та їх практичної реалізації, а також відмінного захисту магістерської роботи.