Студентка кафедри проходитиме семестрове навчання за програмою Erasmus+ у Німеччині

Студентка 3 курсу кафедри програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління Дарина Удод (група КН-220ае) була відібрана Німецьким освітнім центром для проходження семестрового навчання за програмою Erasmus+ у Німеччині, в університеті прикладних наук FHWS Hochschule Würzburg-Schweinfurt! Пишаємось нашою здобувачкою та бажаємо успіхів у навчанні!

Дарина відмінно навчається та знає німецьку мову, багато років навчалась на наших курсах #DAZ, у ХПІ вивчає інженерію програмного забезпечення, а у зимовому семестрі_2022 буде вивчати computer science/informatics.

Дарина ділиться своїми першими враженнями від навчання та перебування у німецькому виші:
📌 Навчаюсь я вже майже два тижні в университеті прикладних наук FHWS. Завдяки курсам в DAZ я підтягнула свій рівень німецької до В2, і моє навчання у Німеччині проходить набагато легше, ніж могло б бути без знання мови.
📌 Місто та університет мені дуже сподобались! У Вюрцбурзі якась неймовірно казкова атмосфера… Кампус факультету комп’ютерних наук у FHWS має багато сучасних технологій та кімнат для проведення студентами власних досліджень.
📌 Кожен тиждень університет організовує різні заходи для іноземних студентів, що дає змогу познайомитись із більшою кількістю людей та поринути в культуру і традиції німців.
📌 Два тижні пролетіли швидко, за цей час я встигла зустрітись із нашими студентами з ХПІ, що не може не радувати, адже, коли є частинка чогось рідного в іншій країні – адаптація проходить непомітно. Також познайомилась з величезною кількістю цікавих людей із різних країн.
📌 Хочу порадити всім вивчати якомога більше іноземних мов, щоб перебування в будь-якій країні світу було для вас цікавим та спілкування з місцевими не складало труднощів.