Цікаві стартап-проєкти від студентів кафедри ПІІТУ

Наприкінці жовтня студенти кафедри ПІІТУ презентували свої стартапи для участі у новому сезоні проєкту CIG R&D Lab від Chernovetskyi Investment Group (CIG).

Під керівництвом доцента Олега Миколайовича Гуци в рамках навчальної траєкторії Software Development & Startup команди презентували 3 цікаві стартапи на різні теми.

Команда Syymyn у складі Катерини Гамалій та Артема Бурикіна з групи КН-422с намагається вирішити конкретну проблему стресу та недостатнього психічного благополуччя у сучасному світі. Їх стартап надає інструменти та ресурси, що допомагають знизити рівень стресу, зосередитися, знайти внутрішню рівновагу та покращити загальний стан самопочуття. Ця технологія спрямована на позитивне впливання на психологічне благополуччя користувачів і допомагає забезпечити їм більш здоровий і збалансований спосіб життя.


Команда Nevvida, до якої увійшли студенти групи КН-221г Єлизавета Соломаха, Микита Опанасюк та Микита Кіпень бажають розв’язати проблему обмеженого доступу до якісного контенту для саморозвитку. Їх стартап-проєкт надає користувачам доступ до різноманітних курсів, тренувань, інструментів та ресурсів, що допомагають поліпшити якість життя та досягти особистих та професійних цілей, забезпечуючи зручний та універсальний простір для самовдосконалення.


Валерій Тітов, Кирил Орловський та Олексій Петренко з КН-221Г організували команду JOYY (JOURNEY OUTSIDE YOUR YARD) і пропонують залучити більшої кількості відвідувачів через систему інтерактивних завдань, які підштовхнуть користувачів досліджувати кожен заклад у вашому місті, а також інструмент для аналізу конкурентного середовища та потреб ринку.


Команди, які потраплять у сезон за результатами попереднього відбору, весь навчальний рік працюватимуть з менторами та фахівцями CIG, щоб реалізувати свої унікальні ідеї, розробити продукт і почати його комерціалізувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *