«Студентський подкаст» для абітурієнтів

26 січня відбувся «Студентський подкаст» – профорієнтаційний захід принципово нового формату від студентів кафедри програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління.


Викладачі і студенти кафедри ПІІТУ прагнуть залучити до нашого освітнього простору якомога більше сильних і мотивованих абітурієнтів, тому постійно використовують нові форми взаємодії та інформування школярів про ІТ-освіту, наші освітні програми та особливості навчального процесу.


Цього разу головними спікерами заходу стали студенти кафедри: Вероніка Кригіна, Інеса Репешко, Михайло Онищенко, Яна Йова та Андрій Скиба.


Вони розповіли старшокласникам:
– як правильно обрати спеціальність;
– які предмети вивчають на кафедрі і хто їх викладає;
– чому настільки цікавий та ефективний проєкт «Innovation Campus»;
– в яких університетах Європи можна навчатися за програмами академічної мобільності;
– яке воно – студентське життя.


До заходу проявили цікавість більше 30 абітурієнтів з різних куточків України: Харківської, Київської, Одеської, Запорізької, Дніпропетровської областей. Також були присутні учні, які зараз перебувають за кордоном – в Німеччині, адже вступити на кафедру можна навість в дистанційному форматі.


Захід сподобався абітурієнтам і дав багато корисної інформації, вони отримали відповіді на важливі питання і краще зрозуміли, що їх чекає під час вступу та навчання. Сподіваємося побачити їх в майбутньому серед студентів кафедри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *