Освітні програми кафедри ПІІТУ пройшли міжнародну акредитацію

Освітні програми кафедри ПІІТУ бакалаврського рівня «програмна інженерія» і «комп’ютерні науки та інтелектуальні системи» отримали міжнародне визнання, підтверджене відповідними сертифікатами про акредитацію.

Міжнародна акредитація – один із провідних механізмів забезпечення якості вищої освіти в Європейському просторі вищої освіти. Отримання освітньою програмою відповідного сертифіката свідчить про її високий рівень і відповідність міжнародним освітньо-науковим стандартам.
Міжнародною Акредитаційною Комісією ZEvA – Центрального агентства з оцінювання та акредитації (Німеччина), було прийняте прийняте рішення щодо міжнародної акредитації бакалаврських освітніх програм кафедри ПІІТУ НТУ «ХПІ», яке підтвердило повну відповідність якості, змісту, методів і технологій навчання міжнародним стандартам якості вищої освіти.

ZEvA є одним із засновників та членом Європейської асоціації із забезпечення якості вищої освіти (ENQA) та Європейського консорціуму з акредитації у вищій освіті (ECA). Акредитація, яка надана досвідченим і відомим агентством ZEvA, свідчить про конкурентну перевагу НТУ «ХПІ» на ринку вищої освіти. А рекомендації кваліфікованих експертів визначать стратегічні цілі та напрямки подальшого розвитку Університету на шляху інтеграції у Європейський освітній простір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *