Одинадцятикласники харківського ліцею познайомилися з кафедрою менеджменту ХПІ

Кафедра менеджменту продовжує вже традиційні зустрічі зі старшокласниками, на яких школярі мають змогу дізнатися більше про можливості сучасної управлінської та бізнес-освіти в НТУ «ХПІ». Так, Наталія Шиян та Ірина Угрімова провели зустріч з учнями Харківського ліцею №113. Цього разу до заходу долучилися 11-класники ліцею. Майбутнім абітурієнтам надали змістовну інформацію щодо освітніх програм кафедри менеджменту: «Менеджмент організацій і адміністрування», «Бізнес-адміністрування», «Міжнародний бізнес», «Проектний менеджмент».
Велика кількість учнів випускних класів вже майже визначились із своїм майбутнім напрямом, але не всі вже зупинилися у виборі освітніх програм, адже кожна з них має свої переваги. Саме про них і розповіли викладачки кафедри.

Також, учнів запросили на презентацію освітніх програм Інституту економіки менеджменту та міжнародного бізнесу «Знайомство з бізнес-освітою НТУ «ХПІ», яка відбудеться 25 лютого о 12:00 у Telegram.

Ми щиро вдячні директорці Харківського ліцею №113 Григораш Ользі Вікторівні та заступнику директора Смольяковій Ользі Андріївні за співпрацю!