Студенти кафедри ПІІТУ візьмуть участь у програмі академічної мобільності

Один з важливих напрямків діяльності кафедри ПІІТУ – співпраця з закордонними ЗВО-партнерами. Це допомагає ефективно організувати програми академічної мобільності і надати студентам можливість отримати новий досвід, знання та навички.

Протягом грудня 2023 р. – січня 2024 р. кафедрою ПІІТУ спільно з кафедрою іноземних мов було організовано відбір студентів 2-3 курсів для участі в програмі академічної мобільності Erasmus+ з Братиславським університетом економіки та менеджменту (Словаччина).


При відборі студентів враховувалися наступні критерії: знання англійської на рівні В2, високий академічний бал, мотивація на навчання на програмі Еразмус та ініціативність. Щиро дякуємо колегам з кафедри іноземних мов за організацію перевірки знання англійської мови, без цього було б неможливо об’єктивне оцінювання претендентів.
В результаті відбору три студенти кафедри отримали рекомендації і у весняному семестрі цього року будуть навчатися в словацькому виші. В програмі академічної мобільності візьмуть участь: Вероніка Кригіна (КН-422а), Іван Лисенко (КН-221а), Уляна Мальцева (КН-221б.е.).
Ці студенти вже отримали запрошення від Братиславського університету економіки та менеджменту і готують документи для навчання.
Кафедра ПІІТУ вітає їх та бажає взяти максимум користі з навчання у цьому потужному ЗВО!

Студенти кафедри ПІІТУ візьмуть участь у програмі академічної мобільності і вирушать до Братиславського університету економіки та менеджменту (Словаччина). Вероніка Кригіна (КН-422а), Іван Лисенко (КН-221а), Уляна Мальцева (КН-221б.е.) пройшли відбір, організований кафедрою програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління і кафедрою іноземних мов і отримали рекомендації для участі в програмі. Щиро дякуємо колегам з кафедри іноземних мов, за організацію перевірки знання англійської мови, без цього було б неможливо об’єктивне оцінювання претендентів!
Наразі студенти вже отримали запрошення від словацького ЗВО і весняний семестр будуть навчатися в Братиславі. Вітаємо їх та бажаємо отримати максимум корисного досвіду, нових знань та навичок!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *