Розпочато зеєстраувю на ЄВІ

Шановні студенти 4 курсу!

Вступники до магістратури мають скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. ЄВІ проходить із використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Для участі в ЄВІ необхідна реєстрація.

Реєстрацію здійснює приймальна комісія факультету КН дистанційно. Процес реєстрації розпочинається з 09:00 години 11 травня 2021 року та закінчується о 18:00 годині 03 червня 2021 року.

Для реєстрації вступнику необхідно надіслати на офіційну електрону адресу приймальної комісії факультету КН (vstup.cs@khpi.edu.ua) наступні документи:

  • скановану копію заповненої заяви-анкети (бланк та приклад заповнення додаються);
  • скановану копію заповненої заяви-згоди (бланк та приклад заповнення додаються);
  • скановану копію паспорта;
  • скановану копію облікової картки платника податків;
  • скановану копію медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ);
  • фото на документи, із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника, формат jpg або png, розмір якого не більше 1Мб (вимоги до цифрового фото додаються).

Звертаємо увагу: вступні випробування проводитимуться в Києві та в усіх обласних центрах країни (крім Донецька і Луганська). У Донецькій та Луганській областях працюватимуть пункти у Слов’янську, Маріуполі та Сєвєродонецьку. Для проведення ЄВІ з англійської мови діятимуть пункти тестування у Білій Церкві, Кременчуку, Кривому Розі, Мелітополі та Умані.
ЄВІ відбудеться 30 червня 2021 року. Вступник в заяві-анкеті може вказати будь-яке місто з вищевказаних, де він бажає складати ЄВІ.

На основі документів, надісланих вступником, формується екзаменаційний листок (ЕЛ). Сканована копія ЕЛ надсилається вступнику на електронну адресу, зазначену в анкеті. Вступник має перевірити інформацію, зазначену в ЕЛ, та підтвердити її правильність (або вказати на помилки). Оформлений екзаменаційний листок зберігається в приймальній комісії та видається вступнику особисто після закінчення реєстрації.

Для кожного зареєстрованого учасника на сайті створюється «Кабінет вступника», доступ до якого здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Інформацію про нормативні документи, які регулюють проведення ЄВІ, актуальну інформацію для учасників вступних випробувань (матеріали для підготовки, інформацію щодо процедури реєстрації та проведення вступних випробувань) можна отримати на сайти Українського центра оцінювання якості освіти

З повагою,
Приймальна комісія факультету КН