21.06.2016

21 червня 2016 року у Палаці Студентів НТУ “ХПІ” відбувся “День Абітурієнта МТ факультету”.

21 червня 2016 року у Палаці Студентів НТУ “ХПІ” відбувся “День Абітурієнта Механіко-технологічного факультету”, у якому взяла участь і кафедра “Охорона праці та навколишнього середовища”.
На зустріч з адміністрацією, аспірантами, студентами та викладачами факультету прибуло близько 50-ти абітурієнтів а також їх батьки.

Під час зустрічі абітурієнти отримали вичерпну інформацію про факультет і його кафедри, ознайомились з особливостями студентського життя на факультеті та роботою громадських студентських організацій таких як, орган студентського самоврядування “Студентський альянс”, Студентською Радою гуртожитку та Студентським профбюро факультету.

Абітурієнти та їх батьки отримали відповіді на всі питання щодо вступу на спеціальності факультету, у тому числі на спеціальність “Цивільна безпека” зі спеціалізацією “Охорона праці”.

Наприкінці зустрічі до абітурієнтів з привітанням звернувся ректор НТУ “ХПІ” професор Сокол Євгеній Іванович. Після зустрічі значна частина абітурієнтів прийняла участь у святковому вечорі випускників-магістрів Університету.

 

Опубліковано у Абітурієнту. Додати до закладок постійне посилання.