Зустріч першого курсу з представником ЕРАМ

19 квітня в онлайн-форматі відбулася зустріч першокурсників кафедри ПІІТУ з представником партнера кафедри – компанії ЕРАМ.
Вже стало доброю традицією проведення зустрічей студентів першого курсу кафедри ПІІТУ з представниками найбільших ІТ-компаній України. Так, 19 квітня пройшла чергова онлайн-зустріч студентів першого курсу, які навчаються за освітньою програмою «Інженерія програмного забезпечення», з керівником освітніх програм компанії EPAM у східній Україні – Денисом Валерійовичем Гриньовим.


Метою зустрічі було формування у студентів усвідомленого ставлення до вивчення спеціальних предметів, які вивчаються в рамках освітньої програми в НТУ «ХПІ», ознайомлення їх із напрямами підготовки компанії EPAM, вимогами до студентів, стосовно знань та вмінь, які вони повинні мати при проходженні вхідних тестувань для навчання за освітніми програмами компанії EPAM.


Під час зустрічі студенти мали можливість напряму задати керівнику освітніх програм компанії EPAM у східній Україні питання, які їх цікавили, що дозволило більш детально ознайомитись із організацією навчання та змістом освітніх програм компанії EPAM.


Дякуємо Денису Валерійовичу за плідну співпрацю та чекаємо на подальші зустрічі!