Продовжуємо ділитися історіями про навчання від наших студентів

Ось, що розповідає Данило Степанов, студент кафедри ПІІТУ про свій досвід навчання в Братиславському університеті економіки те менеджменту (Словаччина), в рамках програми ERASMUS+.

Ким можна стати, навчаючись на кафедрі Програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління?

Усім відомо, що університет не може дати абсолютно всіх знань, необхідних для подальшого життя та роботи. Особливо це стосується ІТ, оскільки щодня виходять нові технології. Але університет може дати цінний досвід та корисні знайомства!

Навчаючись на кафедрі ПІІТУ, я здобув знання розробки та проектування, які активно використовую у своїй роботі. Крім цього, завдяки міжнародній активності кафедри, я отримав досвід навчання та життя закордоном, покращив свою англійську та комунікативні навички.

Мої однокурсники стали проектними менеджерами, розробниками, бізнес-аналітиками та тестувальниками. Навіть ті, хто вирішив змінити рід діяльності після закінчення навчання, говорять мені, що навички прийняття рішень та комунікації з іншими, рівень англійської мови, допомагають їм вже зараз і ще більше допоможуть у майбутньому!