Захисти дипломних досліджень студентів кафедри ПІІТУ

На кафедрі ПІІТУ відбулись захисти дипломних робіт бакалаврів, які навчались за освітніми програмами «Інженерія програмного забезпечення» і «Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи».


Студенти спеціальності 121 показали глибокі знання з програмної інженерії. Їх роботи були присвячені розробці програмних компонентів для вирішення задач оптимізації, рекомендаційних систем, які здатні автоматизувати робочі процеси кафедри, інформаційних медичних систем.


Студенти спеціальності 122 продемонстрували гарні навички зі створення різноманітних інтелектуальних систем: рекомендаційних систем для електронної комерції, систем управління навчальним процесом на основі технології блокчейн, розпізнавання захворювань на основі машинного навчання, управління бізнес-процесами складних систем, оптимізації веб-контенту на основі семантичних мереж та інших цікавих і актуальних рішень.


Свої дипломні роботи бакалаврського рівня на цьому тижні захистили також іноземні студенти кафедри ПІІТУ. Вони продемонстрували гідні результати і навіть у непростий час повністю опанували навчальний план. Це стало можливо завдяки зручній системі дистанційного навчання, яка добре показала себе під час ковіду, а зараз допомагає студентам кафедри навчатися з будь-якого куточку світу.


Вітаємо наших випускників, бажаємо успішного вступу до магістратури та кар’єрних звершень!