📚Кафедра ПІІТУ провела цікаву профорієнтаційну вікторину для школярів з різних куточків України.

Кафедра Програмної Інженерії та Інформаційних Технологій Університету провела захоплюючу Kahoot-вікторину для старшокласників, спрямовану на ознайомлення з різноманіттям ІТ-професій, які в даний час високо вимагаються на ринку праці. Під час заходу майбутні абітурієнти отримали можливість дізнатися більше про різні галузі ІТ-сфери, а також про те, які конкретно завдання вирішують фахівці цих напрямків.

В рамках вікторини представники кафедри розповіли про повсякденну роботу ІТ-фахівців, надавши студентам із шкіл унікальну можливість зазирнути в світ сучасних технологій. Учасники дізналися, які ключові навички і знання є необхідними для ефективної роботи в індустрії, а також які можливості розвитку доступні після завершення відповідних навчальних програм.

Сердечно вітаємо переможців вікторини за їхній інтерес і активну участь у заході!

Ми впевнені, що це лише початок вашого захоплюючого шляху в галузі ІТ. З нетерпінням чекаємо нового навчального року і сподіваємося бачити цих талановитих молодих людей серед наших першокурсників. Бажаємо успіхів у навчанні та досягненні ваших професійних мрій!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *