🎯Вітаємо магістрів з успішним захистом дипломів!

На кафедрі Програмної Інженерії та Інформаційних Технологій Університету успішно пройшли захисти дипломних робіт студентів, які успішно завершили освітньо-професійні магістерські програми у галузях 121 “Інженерія програмного забезпечення” і 122 “Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи”.

 

Студенти, які взяли участь у захисті, представили свої дипломні проекти, демонструючи високий рівень професійної підготовки та творчі підходи до розв’язання складних завдань. В їхніх роботах були враховані актуальні технологічні виклики, і вони продемонстрували вміння створювати програмне забезпечення, спрямоване на вирішення реальних проблем та автоматизацію процесів у різних галузях.

Вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання та висловлюємо їм щиру вдячність за їхній внесок у розвиток ІТ-галузі. Бажаємо їм подальших професійних досягнень, нових цікавих проектів та невичерпної енергії у подальших викликах їхньої кар’єри. Нехай їхні знання та таланти приносять користь не лише їм особисто, але і розвивають галузь ІТ у цілому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *