Що вступникам 2024 року відомо про ІТ?

20 грудня представники кафедри ПІІТУ НТУ «ХПІ» провели прямий ефір та Kahoot-вікторину для абітурієнтів, щоб познайомити їх з ІТ-професіями, кафедрою та університетом.

Абітурієнти дізнались про особливості та конкурентні переваги освітніх програм кафедри:
121 Інженерія програмного забезпечення;
122 Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи;
а також перевірили свої знання про основні ІТ-професії: Project Manager, Business Analyst, Front-end Developer, Back-end Developer, Mobile Developer, Data Scientist, Software Tester та DevOps. Переможець Kahoot-вікторини отримав Digital-приз – преміум-підписку на YouTube та YouTube Music на 6 місяців!


Загалом, у заході взяло участь близько 30 учасників – учнів 11 класів та випускних курсів коледжів з різних куточків України.

Від кафедри ПІІТУ в заході взяли участь доценти – гарант освітньої програми «Комп’ютерні науки та інтелектуальні системи» бакалаврського рівня Андрій Копп та гарант освітньої програми «Інженерія програмного забезпечення» бакалаврського рівня Юлія Літвінова.

Крім того, до зустрічі долучилась спеціальна гостя – студентка 4 курсу Поліна Балажи, яка розповіла абітурієнтам про міжнародні можливості, які пропонує кафедра ПІІТУ.

В цьому семестрі Поліна навчається в Університеті Клагенфурта (Австрія) за програмою Erasmus+, тож вона поділилась інформацією як потрапити на програму та які вона дає переваги майбутнім ІТ-фахівцям!

Дізнатися більше про наші освітні програми можна на сайті кафедри.
Більше подій, новин та спілкування у нашому Telegram-чаті для абітурієнтів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *