20.04.2018 – нагородження школярів-переможців конкурсу «Безпека очима дітей»

20 квітня 2018 року у Науково-технічній бібліотеці Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбулося урочисте засідання Малої академії із безпеки життєдіяльності (МАБЖД), де пройшло нагородження школярів-переможців конкурсу «Безпека очима дітей».

Конкурс «Безпека очима дітей» щорічно проводиться МАБЖД на базі кафедри «Охорона праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ». Мета конкурсу – звернути увагу учнів і залучити їх до пошуку шляхів вирішення проблем із безпеки життєдіяльності у сучасних умовах нашої країни.

У 2018 році у конкурсі прийняли участь 123  школяра віком 15-17 років з 38 шкіл м. Харкова та Харківської області та 6 із Запорізької області. Всього подано на конкурс 98 робіт, з них 32 друковані роботи (у вигляді рефератів) та 66 малюнків з анотацією.

Нагородження школярів проводили проректор з науково-педагогічної роботи  НТУ «ХПІ» проф. Зайцев Юрій Іванович, ректор МАБЖД, професор кафедри «Охорона праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ», проф. Райко Валентина Федорівна і завідуючий кафедрою «Охорона праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ» проф. Березуцький Вячеслав Володимирович.

Серед запрошених на підведення підсумків конкурсу були представники Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради Тархова Ольга Валеріївна; директор ПрАТ «Учбово-курсовий комбінат» Шуба Микола Федосійович; організатор обласних конкурсів “Оберігаємо життя” Слета Ірина Вадимівна.

Після нагородження школярам провели екскурсію по території НТУ «ХПІ» з відвіданням музею Харківського Політеху.

Презентація доповіді нагородження – Завантажити (pdf).

Опубліковано у Абітурієнту. Додати до закладок постійне посилання.