Конкурс спеціалістів з ОП «Оберігаємо життя – 2018»

Інформація про проведення ІІ етапу конкурсу спеціалістів з охорони праці «Оберігаємо життя – 2018» під патронатом Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради та Департаментом соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

Метою конкурсу є запровадження комплексного  та системного підходу до утворення безпечних умов праці, мінімізація ризиків виробничого травматизму, профзахворювань та аварій. Кафедра «Охорона праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ приймала активну участь в організації, проведенні та оцінюванні робіт конкурсантів.

До складу журі ввійшли провідні фахівці кафедри: проф., д.т.н.  Березуцький В. В., проф., к.т.н. Райко В. Ф., проф., к.т.н. Горбенко В. В., доц., к.т.н. Янчик О. Г.,  доц., к.т.н. Кузьменко О. О.

На конкурс було представлено 172 роботи учасників – інженерів з охорони праці підприємств, установ і організацій. По розробленій журі методиці на першому етапі було проведено попередню оцінку робіт по трьом категоріям в залежності від кількості працюючих на підприємстві: І категорія  – число працюючих до 100 осіб; ІІ категорія – від 100 до 500 осіб;  ІІІ категорія –  більше 500 працюючих осіб.

Роботи переможців І туру взяли участь у  ІІ етапі, який відбувся 17  квітня  2018 року.  Перед авторитетним журі конкурсанти представили презентації своїх напрацювань, докладно відповіли на поставлені питання, висловили  бачення по вирішенню нагальних проблем свого підприємства з питань охорони праці.

На фото представлено робочі моменту проведення ІІ етапу конкурсу та групове фото його учасників.

Опубліковано у Наука, Студентське життя. Додати до закладок постійне посилання.