02 грудня 2023 року – Вихідний день з МІТ для абітурієнтів

02 грудня 2023 року Навчально-науковий інститут механічної інженерії і транспорту НТУ «ХПІ» проводив офлайн Вихідний день з МІТ для абітурієнтів. Відвідувачі ознайомились з представленими презентаціями освітніх програм ННІ МІТ і активно спілкувались з представниками 14 випускових кафедр. Керівництво провело дуже цікаве інтерактивне знайомство вступників з напрямами підготовки ННІ МІТ НТУ «ХПІ» в ігровому Kahoot-форматі з подарунками, переможцям та сувенірами учасникам.
В цьому заході прийняла участь і кафедра Безпеки праці і навколишнього середовища. Науково-педагогічні працівники підготували презентаційні матеріали, для наочної демонстрації прилади, агітаційні рекламні проспекти. Безпосередньо питаннями Kahoot-вікторини в який брали участь школярі займалась доцент Мезенцева І.О., презентації і реклама – доцент Семенов Є.О.Абітурієнтам розповіли про перспективність спеціальності 263 «Цивільна безпека» освітня програма «Охорона праці», можливості стажування, навчання і отримання подвійного диплома у закордонних ЗВО. Також обговорювались перспективи працевлаштування і можливі посади після навчання.
Слід вказати, що майбутніх вступників зацікавила можливість роботи з приладами, яку демонстрували наші працівники. Саме на прикладі бомбосховища, в якому проводився захід, доцентом Ящеріциним Є.В. було продемонстровано визначення параметрів приміщення, таких як: показник рівня шуму – 60…75 дБА, рівень освітленості в різних точках – 20…80 лк, температура, що в різних точках коливалась від 17 до 19 OС, вологість – 50 %, швидкість руху повітря менше 0,1 м/с та інше. Ці параметри приміщення задовільняли умовам проведення заходу.
Ми дуже сподіваємось, шо змістовна доповідь про нашу спеціальність, щира зацікавленість і інтерес учнів та випускників технікумів дадуть свої результати в майбутній вступній компанії.




Вамболь С.О.

Опубліковано у Абітурієнту. Додати до закладок постійне посилання.