Запрошуємо випускників коледжу продовжити навчання на кафедрі ПІІТУ

Доцент кафедри програмної інженерії та інформаційних технологій управління Олександр Віталійович Шматко провів профорієнтаційний захід для майбутніх випускників Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу і розповів їм про перспективні спеціальності, на яких вони зможуть продовжити навчання в НТУ «ХПІ».

Захід пройшов 12 грудня в стінах ХКТК НТУ «ХПІ». Співробітники різних кафедр Політеху представили студентам освітні програми, за якими здійснюється підготовка бакалаврів в університеті. Були продемонстровані специфіка і особливості спеціалізацій, можливості працевлаштування та перспективи подальшої освіти.

Студенти дізналися про правила вступу, терміни подачі документів і складання вступних іспитів, отримали відповіді на питання, що їх цікавили. Зокрема, кафедра ПІІТУ приймає випускників коледжу для продовження навчання на 2 і 3 курсах спеціальностей 121 «інженерія програмного забезпечення» та 122 «комп’ютерні науки», а також на 2 курс нової перспективної спеціальності 126 «інформаційні системи і технології».
Будемо раді бачити випускників Харківського комп’ютерно-технологічного коледжу в числі студентів нашої кафедри.