Програма подвійних дипломів з провідним Корейським інститутом

З 4 березня 2019 року партнер НТУ «ХПІ» – Корейський інститут науки і технологій оголошує конкурс на участь в програмі «Подвійний диплом» для магістрів та аспірантів на осінній семестр 2019 р.

У 2015 році НТУ «ХПІ» уклав Договір про програму подвійних дипломів з Корейським інститутом науки і технологій, який дозволяє отримати, крім диплома НТУ «ХПІ», диплом одного з найпрестижніших мультидисциплінарних науково-дослідних інститутів Кореї.

КIST веде підготовку магістрів та аспірантів за такими спеціальностями: комп’ютерні науки, біотехнологія, біомедицина, біомедична техніка, альтернативна енергетика, наноматеріали, робототехніка, електроніка, хімія і деяким іншим.
Особливістю навчання в KIST є те, що його студенти, поряд з отриманням фундаментальних знань, беруть участь в науково-дослідних проектах і роботах на промислових об’єктах з метою отримання поглибленої освіти за спеціальністю, надбання навичок виконання науково-дослідних робіт і поглибленої підготовки за відповідними профілюючими дисциплінами.
Щорічно KIST має можливість приймати кілька студентів (магістрів) і аспірантів з вишів-партнерів. На сьогоднішній день 1 магістр НТУ «ХПІ» проходить навчання в Корейському інституті науки і технологій.
KIST надає студентам всі необхідні умови для навчання, а також житло і щомісячну стипендію в розмірі 800 доларів США для магістрів і 1100 доларів США для аспірантів. KIST також оплачує реєстраційний внесок, навчання і базову медичну страховку на кожного студента. На студентів покладається оплата проїзду в / з Кореї і щомісячна оплата гуртожитку в розмірі 120 доларів США. За даними корейської сторони, пропонована ними стипендія дозволяє повністю покрити всі витрати стіпендіата в Кореї.

Мова навчання – англійська. Студенти вважаються придатними для програми навчання, якщо вони мають по іспиту TOEFL рівень CBT з 213 балами і вище, або з інших аналогічних іспитів, таких як IELTS чи TOEIC.
Студенти повинні вчитися в KIST як мінімум один рік для отримання ступеня магістра або два роки для захисту дисертації на ступінь PhD.
Обов’язкова умова для участі в програмі – хороша і відмінна успішність в НТУ «ХПІ».
З усіх питань про програму та / або процедури подання заявки, можна звертатися безпосередньо в KIST:
Han La Park (Ms) winkmemory@kist.re.kr
або ж до відділу міжнародних зв’язків НТУ «ХПІ».
Детальна інформація про програму та процедуру подачі заявки в додатках:
Guideline of KIST School Internship Program Guideline of KIST School Internship Program KIST School