Захист дипломних робіт іноземних студентів

24 червня на кафедрі програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій відбувся захист випускних робіт іноземних студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» за спеціальністю 121 Інженерія програмного забезпечення.


Захист відбувся дистанційно із використанням засобів інтегрованого середовища Microsoft Office 365, зокрема застосунку Teams, за допомогою якого процедура захисту була реалізована у режимі відеоконференції.


Список студентів, які представляли результати своїх досліджень та дані про їх роботи, наведений нижче.
Студенти працювали над виконанням випускних робіт протягом усього 2021/2022 навчального року, починаючи з осені 2021 року, незважаючи на усі проблеми та негаразди, особливо в останній час. Усі ці студенти успішно представили свої роботи та отримали досить високі оцінки.


Також усім цим студентам було запропоновано вступати до магістратури в НТУ «ХПІ» і вони прийняли це запрошення.
Тому відразу ж після завершення захисту випускних робіт студентам було запропоновано виконати тестове завдання за спеціальністю. Усі випускники із цими тестовими завданнями успішно впоралися, тому кафедра ПІІТУ та ННІ КНІТ в цілому сподіваються їх побачити у лавах студентів-магістрантів НТУ «ХПІ».