Академічна мобільність студентів

В рамках програми роботи кафедри «Безпека праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ» з міжнародної академічної мобільності студентів на сьогодні студентка групи МІТ-622 Ляшко Валерія проходить стажування в Університеті Яна Длугоша в Ченстохові (УЯД) (Польща). Таке стажування можливе для будь-якого студента нашої кафедри завдяки укладеній 02.09.2021 р. Угоді про співпрацю між Університетом ім. Яна Длугоша в м. Ченстохові (Польща) (УЯД) та Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут» (НТУ «ХПІ»), а також Додатку до Угоди щодо семестрального академічного обміну в формі студентського стажування, що підписано сторонами 15.12.2021 р.

Стажування Ляшко Валерії в університеті Польщі почалося 01.03.2024 р. і буде тривати три місяці – до 31.05.2024 р. Під час стажування студентка відвідує заняття згідно програми стажування, що вказана у відповідному договорі і індивідуальному плані з дотриманням правил та нормативних актів, що діють в УЯД.

В якості очікуваних результатів стажування студентки нашої кафедри в Університеті Яна Длугоша в Ченстохові є отримання свідоцтва про стажування і свідоцтва про зарахування реалізованих навчальних дисциплін, ознайомлення з правилами навчання у європейському університеті, практика іноземної мови у контексті спеціальних дисциплін, налагодження зв’язків з іноземними партнерами та пізнання культури країни-партнера.

Ященко Л.О.

Опубліковано у Абітурієнту, Студентське життя. Додати до закладок постійне посилання.