Триває профорієнтаційна робота кафедри БПтаНС

Профорієнтаційна робота стала одним з основних видів діяльності кафедри БП та НС. Розуміючи важливість цього напряму науково-педагогічні працівники приймають активну участь в різних профорієнтаційних заходах. Це і виступи перед абітурієнтами в онлайн форматі (Ящеріцин Є.В., Мовмига Н.Є. та інші), проведення Кахут-вікторин (Мезенцева І.О., Кузьменко О.О. та інші), розміщення агітаційної реклами не тільки на сайті кафедри, а також соціальних мережах (Семенов Є.О., Березуцький В.В. та інші), участь у Днях відкритих дверей НТУ «ХПІ» (Ящеріцин Є.В., Османова О.В. та інші). Ця робота відбувається згідно плану, але проводяться і позапланові заходи.

Одним з таких позапланових заходів була чергова онлайн-зустріч з абітурієнтами. В рамках проведення профорієнтаційної роботи щодо вступу абітурієнтів на спеціальність 263 «Цивільна безпека» освітньої програми «Охорона праці» 22 березня 2024 р. доц. Ящеріциним Є.В. проведено дистанційний профорієнтаційний захід з школярами 11 класу комунального закладу «Кремінський ліцей № 2», м. Кремінна, Луганської обл.

У заході взяло участь 14 учнів, він був проведений за активного сприяння та допомоги з боку класного керівника цього класу, вчителя Зьоми Лариси Іванівни.

Доцент кафедри Семенов Є.О.

Опубліковано у Абітурієнту. Додати до закладок постійне посилання.