У період з 17 по 19 жовтня 2018 р. експертна комісія МОН України у складі професора кафедри хімічної технології переробки нафти та газу Національного Університету «Львівська політехніка» д.т.н., проф. Гринишина О.Б. та завідувача кафедри «Технології переробки нафти, газу та твердого палива» Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» д.т.н., с.н.с. Мірошниченко Д.В. здійснювала акредитаційну експертизу діяльності Національного авіаційного університету, пов’язану з підготовкою здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Хімічні технології палива та вуглецевих матеріалів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» другого (магістерського рівня).

Експерта комісія зустрічалася з керівництвом Навчально-наукового інституту екологічної безпеки та студентами кафедри хімії і хімічної технології Національного авіаційного університету.

На підставі проведеної роботи експерта комісія дійшла висновку, що освітньо-професійна програма «Хімічні технології палива та вуглецевих матеріалів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Навчально-науковому інституті    екологічної безпеки Національного авіаційного університету відповідає встановленим вимогам, забезпечує державну гарантію якості освіти і може бути акредитована.