Профорієнтація у квітні

Навіть під час военних дій продовжуємо розвитатися і забезпечуємо майбутнє нашої країни через розвиток наших дітей.
Сьогодні, в рамках реалізації профорієнтаційної роботи на нашій кафедрі, роботі соціально-психологічної служби НТУ “ХПІ” та роботі гуртка “Ігрові та тренінгові технології в психологічній практиці” було проведено авторський тренінг студентки 4-го курсу Шаповалової Анастасії. Тема цікава та актуальна в наші часи: “Асертианість – “кодекс хамства” чи важлива навичка людини?”. Досліджували разом із нашими майбутніми абітурієнтами, які традиційно беруть активну участь у наших заходах після знайомства з нами на профорієнтації. Розглядали теоретичні аспекти асертивності, познайомилися з видатним психологом, вирішували ребуси та дізналися багато нового.

 

 

Профорієнтаційна діяльність не закінчується, навіть в таку квітучу пору року, коли наші діти роблять вирішальний крок у своєму житті – вибір професії!

   


У квітні місяці було проведено профорієнтаційні заходи для дітей Харкова, Харківської,  Полтавської, Закарпатської та Кременчуцької областей (4 та 5 квітня 2024). І ми завжди робимо наголос на тому, що наш Політехнік – найкращій, крутий та потужний, а всі наші кафедри та величезна кількість спеціальностей – це середовище для становлення майбутніх професіоналів!