Міжнародні зв’язки кафедри педагогіки і психології управління соціальними системами ім. академіка І.А.Зязюна з Балтійською міжнародною академією набувають свого подальшого розвитку

У межах забезпечення практичної реалізації норм Доповнення до угоди про науково-технічне і навчальне співробітництво між НТУ «ХПІ» та Балтійською міжнародною академією (БМА, м. Рига, Латвія) про спільну підготовку бакалаврів за Програмою дводипломної бакалаврської освіти «Психологія» (інформацію про підписану Угоду ви можете знайти за цим посиленням) 19 квітня 2017 року в приміщенні Прем’єр Палацу Готель Харків відбулась зустріч Голови сенату БМА професора Буки С.А. зі студентами кафедри педагогіки та психології управління соціальними системами (ППУСС) ім. академіка І.А.Зязюна *. Під час зустрічі з проф. Букой С.А. учасниця програми подвійного диплому Лариса Поспєлова з’ясувала у керівника БМА особливості організації взаємодії із своїм куратором з латвійського ВНЗ та розповіла про свої пріоритети у розбудові власної професійної кар’єри психолога. У свою чергу, проф. Бука висловив свою впевненість щодо майбутнього успіху Л. Поспєлової на міжнародному ринку праці, адже ті знання, вміння і навички, які сьогодні надаються у межах навчальних програм БМА, підтверджуються не лише дипломом престижного європейського ВНЗ, що вже само по собі має неабияку цінність, а і визнаються кадровими агентствами найвідоміших європейських компаній на рівні найбільш конкурентоспроможних. За інформацією проф. Буки С.А. переважна більшість випускників БМА знаходить свою першу роботу за спеціальністю відразу після отримання диплому, адже якість підготовки фахівців Академією була визнана незалежними експертними інституціями на рівні однією з найкращих серед неурядових ВНЗ Балтійського регіону.

Зустріч Буки С.А. з студентами кафедри ППУСС

Під час зустрічі проф. Бука С.А. відповів на чисельні запитання зацікавленої в участі у програмі подвійного диплому студентки 1 курсу кафедри  ППУСС ім. академіка І.А.Зязюна Софія Клочко. Керівництво кафедри  висловлює свою вдячність керівництву міжнародного відділу БМА, а також особисто проф. Буці С.А. за їх особисту участь у вирішенні питань розвитку міжнародного співробітництва між кафедрою ППУСС ім. академіка І.А.Зязюна НТУ «ХПІ» та Балтійською міжнародною академією.

Заступник завідувача кафедри ППУСС ім. академіка І.А.Зязюна з міжнародної роботи, д. н. з держ. управління,  професор кафедри Мороз В.М.

* зустріч Голови сенату БМА професора Буки С.А. відбулась у межах програми його візиту до м. Харкова для участі у роботі ХІ міжнародної виставки «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2017» та ІХ міжнародного туристичного форуму «Харків: партнерство в туризмі»