It’s time of opportunities

Всі батьки знають, що привчити дитину до читання книг чи вживання корисних овочів можна тільки на власному прикладі. Оскільки наші студенти нам як діти, то викладачі намагаються власним прикладом показати, що розвиток soft skills не тільки необхідний, а ще й корисний.

Одне з останніх надбань за часи війни – це успішне закінчення курсів SEO нашим доцентом Тихомировою Т.С. Здається, де викладача екологічних дисциплін, а де SEO, яке було темним лісом та недослідженою загадковою областю діяльності для Тетяни Сергіївни.

– Якщо ми під час війни кажемо студентам, що це час можливостей (it’s time of opportunities), але самі нікуди не рухаємося, то й студенти будуть відпочивати, – каже Тетяна Сергіївна. Звісно, було важко опановувати зовсім іншу сферу діяльності, але знання зайвими не бувають, тож майже 5 тижнів  я відвідувала курси та готувала проєкт. Проведений SEO аналіз нашого сайту дозволить зробити його кращим та збільшить відвідуваність

Тетяна Сергіївна чесно зізнається, що за мирного часу ніколи б не знайшла можливостей та бажання займатися зовсім новою сферою, вивчати основи SEO та навіть робити домашні завдання.

Доречі, за 2022 рік ще два наших викладача отримали нові знання.

Навчання у ZERO WASTE Academy

Сертифікати стартап центру “Спарк”

А також  свою скарбничку soft skills поповнила магістр кафедри Катерина Зубрицька.

Минулого року наша кафедра навіть самостійно видавала сертифікати для індивідуальних скарбничок soft skills наших студентів. Дізнавайтеся більше про нашу унікальну концепцію набуття soft skills на сторінці https://web.kpi.kharkov.ua/htpe/soft-skills-2/.